Luba Uitzendbureau

Leerling CV monteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Een gave kans om als leerling cv monteur het vak te leren. Samen met een ervaren collega ben jij verantwoordelijk voor de montage en installatie van cv-ketels. Je komt bij verschillende bedrijven maar je blijft lekker rondom de regio. Wel zo fijn, dan kan jij lekker nog chillen met vrienden/vriendinnen en natuurlijk heb jij het alleen maar over die o zo te gekke job! Maar als de dag weer begint bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit:
  • Assisteren met het monteren van cv-installaties
  • Onder begeleiding van een ervaren monteur ga jij aan de slag
  • Inhouse praktijktrainingen zodat jij snel kan starten met het zelfstandig vervangen van installaties
  • Leren adviezen uit te geven naar de klant en ook je collega's voorzien van informatie op het gebied van jouw takenpakket


Dit is een uitdagende functie waarin jij je nooit verveelt!

Over het bedrijf

Werken bij deze marktleider betekent hard werken, maar ook successen vieren. Je komt te werken in een modern, groeiend bedrijf dat graag voorop blijft lopen in de branche. Het bedrijf heeft alles in huis als allround installatiebedrijf door het no-nonsense cultuur en ''gewoon doen'' mentaliteit spreken ze echt uit hoe graag zij willen werken. Het houdt hen scherp om elke dag het beste uit henzelf te halen. Er is aandacht voor ontwikkeling om te zorgen dat niemand stil blijft staan en altijd iedereen voorop blijft lopen in de branche. Of je nou een échte nieuwbouwwoningen-monteur bent of iemand die zich beter thuis voelt in het grote utiliteitswerk: ze hebben voor elk wat wils!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau