Luba Uitzendbureau

CV monteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Een mooie functie waar jouw technische hart harder van gaat kloppen! Als cv monteur ben je verantwoordelijk voor het monteren van cv-ketels, leidingen en bijbehorende accessoires. De werkzaamheden verricht je op verschillende locaties in de regio zoals een distributiecentrum van Bol.com of de Jumbo in Veghel. Je taken bestaan o.a. uit:
  • Het monteren van cv-ketels en warmtepompen
  • Monteren van radiatoren en convectoren
  • Het monteren van leidingen
  • Nauw contact behouden met de werkvoorbereiders
  • Advies geven aan je klanten en ook je collega's voorzien van informatie op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit
  • Het verwerken van de benodigde administratie zoals; een opdracht die je hebt voltooid verwerken op je Ipad

Je werkt altijd vanuit een tekening maar dat hoeven wij jou natuurlijk niet te vertellen!

Over het bedrijf

Werken bij deze marktleider betekent hard werken, maar ook successen vieren. Je komt te werken in een modern, groeiend bedrijf dat graag voorop blijft lopen in de branche. Het bedrijf heeft alles in huis als allround installatiebedrijf door het no-nonsense cultuur en ''gewoon doen'' mentaliteit spreken ze echt uit hoe graag zij willen werken. Het houdt hen scherp om elke dag het beste uit henzelf te halen. Er is aandacht voor ontwikkeling om te zorgen dat niemand stil blijft staan en altijd iedereen voorop blijft lopen in de branche. Of je nou een échte nieuwbouwwoningen-monteur bent of iemand die zich beter thuis voelt in het grote utiliteitswerk: ze hebben voor elk wat wils!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau