Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker kozijnen

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
IJmuiden
25 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Geen enkel kozijn is hetzelfde. Dit zal jij als productiemedewerker kunststofkozijnen al snel meemaken. Dit bedrijf produceert kozijnen voor diverse opdrachtgevers en is hier qua kwaliteit toonaangevend in. Aannemers communiceren alle afmetingen naar het bedrijf waarna de productie van start gaat. Het begint op de tekentafel, waarna alles verzameld gaat worden. Vanuit daar begint de productie.

Als medewerker eindmontage bij dit bedrijf monteer je al het nodige hang- en sluitwerk op de geproduceerde kunststof kozijnen. Verder ben jij er voor verantwoordelijk dat deze netjes afgewerkt hun weg richting de afdeling Logistiek vinden.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de toonaangevende producent van kunststof kozijnen en levert een uitgebreid profiel- en kleurenprogramma aan de zakelijke markt. Bij dit bedrijf kun je terecht voor de beste en de mooiste kunststof kozijnen die wij ons kunnen voorstellen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dit zie je ook terug in het product. Van A tot Z staat service centraal en alles wordt op maat gemaakt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau