Luba Uitzendbureau

Machine operator

Details van de functie

Logo Over de functie

In een klein team ben je samen verantwoordelijk voor de verwerking van onbewortelde stekken naar bewortelde stekken. Dit gebeurt deels met ondersteuning van mechanica en robotica. In deze functie bedien je meerdere machines zoals de pers, kettingbaan, bufferbaan en de palletisator.

Je zorgt voor een goede kwaliteit perskluit, en bewaakt een ongestoorde doorvoer van kisten naar pers en richting kas. Ook het (ont)stapelen van palletiseren van bakken met stek is één van jouw taken.

Over het bedrijf

De organisatie houdt zich bezig met het kweken en veredelen van bloemen. De vraag naar bloemen en planten neemt steeds toe en de consument zoekt iets speciaals. De organisatie waar je komt te werken heeft heel wat vierkante meter kas gereserveerd voor de ontwikkeling van nieuwe rassen en teeltverbetering. Via deze wijze ontwikkelen zij planten en bloemen om voor de kwekers het beste rendement uit het product te halen. De organisatie is op alle continenten aanwezig. zij hebben bijvoorbeeld een productielocatie in Nieuw-zeeland en Afrika. De organisatie bestaat uit een hoofdkantoor, laboratorium, productielocatie, testlocatie en het distributiecentrum. Help jij mee de wereld te veroveren met bloemen en planten rassen?
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau