Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker bloemen

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rijnsburg
19 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De karren met bloemen komen binnen van de veiling. Waarna jij samen met je collega's de bloemen gaat onderverdelen voor de klanten. De bloemen moeten verpakt worden in dozen of in fusten. Op deze dozen komt een code die gescand kan worden. De codes staan gekoppeld aan de klant zodat het op de juiste kar geplaatst word voor het transport. Als de bloemen zijn onderverdeeld moeten de karren worden opgebouwd, dit is fysiek zwaar omdat je soms boven je macht aan het tillen bent.

Door jouw werkervaring in de box kan jij op een effectieve manier aan het werk gaan. Je stuurt je collega's aan waar nodig en zie je dat de dozen op raken, dan weet jij deze op tijd te bestellen. Je doet net dat stapje extra omdat je hart voor de zaak hebt. Daarnaast denk je mee in werkprocessen, want hoe mooi is het als iets sneller kan en er daardoor geld verdiend wordt? Als dit jouw mind-set is, dan zijn wij naar jou op zoek!

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een exportbedrijf die bloemen op de klok koopt bij de bloemenveilingen in Nederland. Deze bloemen worden voornamelijk geŽxporteerd naar Ierland en RoemeniŽ.
Je komt te werken in een team van 4 vaste medewerkers in de box. Op kantoor zitten nog collega's van de administratie en de verkoop/inkoop.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau