Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Heb jij graag contact wel klanten zowel telefonisch als via de mail en wil je van A tot Z betrokken zijn bij het verkoopproces? Dan is deze functie als commercieel medewerker binnendienst iets voor jou.

Je zal je hier niet snel vervelen onder werktijd. Als marktleider in kantoormeubelen in zowel Nederland al BelgiŽ ontvangt dit bedrijf gemiddeld 70 Š 80 bestellingen per dag.

Jouw taak als commercieel medewerker binnendienst is om deze bestellingen telefonisch zo goed mogelijk op te volgen. Zo bestaan je werkzaamheden onder andere uit het opnemen van bestellingen, het maken van offertes, zorg je dat de orders bij de fabrikant komen, adviseer je hoe klanten hun bestellingen nog completer wordt en ondertussen komt er ook nog e-mail binnen die beantwoord moet worden.

Je komt te werken in een team van gemotiveerde collega?s die net als jij gemotiveerd zijn om het bedrijf nog meer te laten groeien.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je komt te werken heeft toonaangevende webwinkels in kantoormeubelen in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Momenteel hebben ze 11 verschillende websites allemaal gespecialiseerd in kantoormeubelen. Het bedrijf is gelegen in Haarlem met uitzicht op het Spaarne. Je komt terecht in een gezellig, ambitieus en hecht team
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau