Luba Uitzendbureau

service monteur elektrotechniek

Details van de functie

Logo Over de functie

Als onderhoudsmonteur bij deze werkgever is geen dag hetzelfde! Jij bent een onmisbare collega die onze 5 fabrieken in Amsterdam en Koog aan de Zaan tot in de kleinste details leert kennen. Je doet periodiek onderhoud en verhelpt storingen op het gebied van instrumentatie (80%) en elektrotechniek (20%). En zorgt zo dat het productieproces soepel doorloopt. Jij zorgt er voor dat apparatuur en installaties op hun best presteren door regelmatig reparaties, modificaties en uitbreidingen uit te voeren.

Als geen ander weet je dat er in deze rol ook sprake zal zijn van ad hoc storingen. Op deze dagen ben jij op je best! Je weet, samen met je collega?s, een inschatting te maken van welke werkzaamheden er door jou uitgevoerd dienen te worden of welke expertise je in huis moet halen om het productieproces weer snel up-and-running te krijgen. De uitdaging in deze functie zit in de complexiteit en de variŽteit in de werkzaamheden.

Het ene moment behandel je een kleine storing en het andere moment ben je bezig met het besturingssysteem van de fabriek. Je bent betrokken van kleine projecten tot fabriekstops en begeleid firma?s indien zij worden ingehuurd.

Veiligheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Hierdoor is het verplicht om in het bezit te zijn van een VCA-Certificaat of je bent bereid deze te halen.

Ook moet je in het bezit zijn van veiligheidsschoenen ( min. P3). Wanneer je deze schoenen niet hebt ontvang je deze van ons. PBM's ontvang je voor de rest vanuit de opdrachtgever.

bij indiensttreding begin je met het volgen van veiligheidsinstructies. dit word door middel van een instructiefilm duidelijk gemaakt.

Over het bedrijf

Deze organisatie is een producent van geraffineerde aardolie producten, die wereldwijd onder meer worden gebruikt voor farmaceutische, cosmetische, voedingsmiddelen en technische doeleinden. De producten worden als halffabricaten geleverd aan industriŽle afnemers in een groot aantal landen, met een accent op Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Bij deze werkgever in Nederland werken zo?n 180 medewerkers op twee locaties in Amsterdam en Koog aan de Zaan.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau