Luba Uitzendbureau

Proces en project ingenieur

Details van de functie

Logo Over de functie

Je bent de spin in het web van het Transferstation in Terneuzen, geen dag is hetzelfde. Je ondersteunt de afdelingshoofden in de efficiŽnte organisatie van hun activiteiten binnen de bredere Indaver Supply Chain en dit voor alle productieactiviteiten (Blending, Opslag, Cleaning en Afvalwaterzuivering) Je hebt een open oog voor verbeteringsprojecten, ook voor de lange termijn, en komt met voorstellen. Voor de projecten die geselecteerd worden ben je de projectmanager.

Deze functie is nieuw. Je gaat onder meer (groei)projecten incorporeren in de bestaande structuren en verbeterprojecten initiŽren. In nauwe samenwerking met jouw collega?s van Safety, Health, Environment zorg je ervoor dat projecten en processen voldoen aan (nieuwe) wetgeving. Ook ondersteun je bij de uitrol van innovatieve projecten op klantensites en transferstations binnen de groep. Je bent hťt aanspreekpunt in jouw werkgebied en je bent dan ook de verbindende rol in de keten en verantwoordelijk voor het kennismanagement.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever staat voor duurzaam en integraal afvalbeheer. Als bedrijf worden hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde gecreŽerd. Er wordt steeds gezocht naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Jouw toekomstige werkgever groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. In totaal bestaat het bedrijf momenteel uit meer dan 1600 medewerkers.

Je standplaats is Terneuzen (Nederland), maar inzet op andere transferstations of klantensites binnen de groep is mogelijk (BelgiŽ). Je komt te werken in een team van ervaren collega?s.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau