Luba Uitzendbureau

Meubelmaker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat werken aan gave projecten voor de grote klanten in de zakelijke en particuliere markt. Veel klanten zijn architecten, aannemers en andere meubelmakers. Maar je werkt ook voor de particuliere markt met kleinere projecten. Dit bedrijf staat bekend om unieke en specialistische projecten en maatwerk in de interieur- en meubelbouw. Je komt dan ook te werken in een team met specialisten waar je mee kan sparren. Samen zorg je voor een mooi eindresultaat waar je trots op mag zijn!

Zodra de opdracht binnen is, ga je samen met de werkvoorbereider om tafel zitten. Jullie bespreken de technische tekening en de wensen van de klant. Het ligt aan de grote van het project of je dit alleen gaat doen of samen met je collega?s. Jij maakt het meubelstuk van A tot Z. Dit zorgt ervoor dat je betrokken blijft en je afwisselend werk uitvoert. De werkplaats is verzorgd met moderne gereedschappen en machines.

Als het werk in de werkplaats af is kan het zijn dat het product bij de klant geplaatst moet worden. Samen met een collega ga je op pad en zie je op locatie het eindresultaat.
Dit zorgt ervoor dat je met een trots en voldaan gevoel naar huis gaat.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een familiebedrijf actief sinds 1943 en een specialist in het ontwerpen en maken van interieur en meubels. Ze hebben een vakbekwaam team dat samen het gehele proces uitvoert van ontwerp tot aan montage op locatie. Ze brengen functioneel en mooi samen in hun producten. Hun klanten zijn grote zakelijke bedrijven en particulieren dus ze hebben een divers klantenbestand
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau