Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een bedrijf in Medemblik zijn wij op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker. Jij hebt ervaring op de hef- en vooral op de reachtruck en vind het geen probleem om hiermee door de paden te manoeuvreren.

Jij zorgt voor:
  • De ontvangst
  • Opslag
  • Het verzendklaar maken van producten
  • De uitgifte van producten

De producten die je gaat vervoeren zijn of al klaar en worden verzonden of het zijn grondstoffen om de productie mee te kunnen draaien! Je bent dus niet alleen belangrijk als logistiek medewerker, je zorgt er ook voor dat de productie draaiende blijft en levert hiervoor de onderdelen.
Na het lossen van de vracht controleer je de ontvangsten en signaleer je de afwijkingen. Je zorgt ervoor dat word verzameld aan de hand van de picklijsten en dit transporteer je naar de juiste locatie in het bedrijf of het magazijn. Daarnaast controleer je de voorraden aan de hand van de tellijsten en je houdt het magazijn natuurlijk.

Over het bedrijf

De sector kartonage kent vele facetten en toepassingen. Zo wordt er binnen dit bedrijf volop speelruimte gecreŽerd om mensen in huiselijke zin samen te brengen. Het bedrijf maakt zowel puzzels als bordspellen voor verschillende bedrijven in de wereld. Omdat er ook in kleine oplages geproduceerd wordt, is lang niet alles geautomatiseerd. Dit houdt in dat er naast een grote vaste kern binnen het bedrijf ook een groep collega's op flexibele basis aan het werk is. Veel dynamiek, werken met piekseizoenen en altijd met elkaar op zoek naar nieuwe markten om het klantenpakket uit te breiden!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau