RCN de Potten

Medewerker Havenkantoor

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
Direct aan het Friese Sneekermeer, of Snitser Mar, zoals de Friezen het noemen, ligt vakantiepark RCN de Potten. Kabbelend water, weidse polders en wuivende rietkragen maken het park dat op een van de schiereilanden ligt een watersportparadijs voor jong en oud. Bijna iedere plek ligt aan het water en heeft een steiger. Zeilfanaten beleven op het water hun ideale vakantie, maar ook natuurliefhebbers komen hier helemaal aan hun trekken.

Jouw functie
Als medewerker havenkantoor zorg je er samen met je collega?s voor dat alles wat er op en rondom het water te verhuren is, er verzorgd uitziet, en klaar is om verhuurd te worden! Je zorgt bijvoorbeeld dat de elektrische sloepen, fietsen en e-choppers opgeladen zijn, en maakt onze botenvloot schoon. Ook zorg je ervoor dat het in en rondom ons havenkantoor er picobello uit ziet. Daarmee help je onze gasten aan een zorgeloos vakantiegevoel op een verzorgd vakantiepark.

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden zijn heel afwisselend! Op een mooie dag staan de eerste gasten al vroeg te popelen om hun huurboot mee te nemen. Je legt de gasten uit hoe alles werkt en wenst ze een goede vaart. De volgende gasten staan alweer te wachten. Ondertussen geef je aan kinderen de minigolfsticks of een waterfiets uit. Rond het middaguur komen de eerste gasten alweer terug van een boottrip en maak je de boot gereed voor de middagverhuur.
Aan het einde van de dag zorg je dat alles er weer netjes bij ligt voor de volgende dag.
Wij verhuren o.a. zeilboten, motorboten, (elektrische) sloepen, waterfietsen, SUPS, kano?s en waterfietsen.

Samen met de havenmeester, ben jij het visitekaartje van onze haven!

Wat vragen wij?
Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist flexibiliteit en hard werken. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.
Jij:
 • bent minimaal 16 jaar
 • hebt affiniteit met de watersport
 • houdt van aanpakken en staat stevig in je schoenen
 • bent enthousiast, sociaal en gastvrij
 • hebt enig technisch inzicht
 • hebt (enige) kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Duits)
 • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen


Wat bieden wij jou?
Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Een afwisselende baan op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als medewerker heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideen en er zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega?s op n van de gezelligste vakantieparken in Nederland.

Je arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie en je salaris ligt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, in schaal 3, 4 of 5 (tussen ?2034,54 en ?2803,31 per maand + 8% vakantiegeld op basis van 38 uur per week).
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van RCN de Potten

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN de Potten gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.