Luba Uitzendbureau

Servicemonteur buitendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor het installeren, onderhouden en repareren van de afzuiginstallaties in Nederland zoeken wij jou! Jij gaat werken in de buitendienst, waar je na een inwerkperiode zelfstandig of met een collega aan de slag kan bij de klanten door Nederland.

Jij zorgt voor het opbouwen van installaties, verhelpen van storingen en het verrichten van onderhoud aan de installaties. Het werk is zeer divers: de ene keer bezoek je meerdere klanten per dag, maar het kan ook zo zijn dat je samen met collega?s een paar weken bezig bent met het opbouwen van een compleet nieuwe installatie op locatie bij de klant. JIj bent verantwoordelijk voor het totaal van het fysiek plaatsen en afstellen van de machine en het inmeten van gereedschappen. Tot het aanmaken van programma's en macro's voor het uitvoeren van bewerkingen van deze machines. Gedurende deze periode heb je intensief contact met werkvoorbereiders, operators en directeur/eigenaren van het bedrijf waar je op dat moment de installatie verzorgt. Aansluitend geef jij training on the job om de operators zelfstandig te werken werken met de machine.

Op de Campus in Wormerveer worden de machine operators van de klant getraind. Dit is een van jouw taken. De installaties en trainingen worden afgewisseld met het verhelpen van storingen en onderhoudsklussen bij reeds geplaatste machines en installaties. Je verhelpt hierbij elektronische, mechanische en softwarematige storingen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een marktleider in het produceren van hout- en kunststofbewerkingsmachines. Het daadwerkelijke productieproces van de machines vindt plaats in ItaliŽ en zij doen de verkoop, service, opleiding en het onderhoud van deze moderne machines voor de Nederlandse klanten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau