Luba Uitzendbureau

Productieleider DC

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit doe je door het continu afstemmen/plannen, uitvoeren, evalueren en verbeteren van de processen binnen het distributiecentrum. Jij bewaakt doelstellingen middels de gestelde KPI?s en bent in staat deze cijfers te vertalen naar de werkvloer. Ook bewaak jij de kosten en zorg jij dat deze binnen de gestelde budgetten blijven. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de naleving van HACCP-, ARBO-, IFS-, klant specifieke-, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften binnen het DC.

Het Distributiecentrum bestaat uit 35 medewerkers verdeeld over de afdelingen Etiketteer en Expeditie, welke in 2 ploegen werkzaam zijn. Je stuurt de medewerkers samen met de teamleiders aan en bent met hen (mede)verantwoordelijk dat de werkzaamheden volgens de geldende werkinstructies en afspraken worden uitgevoerd. Je faciliteert en motiveert het team om gezamenlijk tot optimale prestaties te komen, geeft hen de ruimte voor verbetering en vraagt actieve input. Ter optimalisering van het productieproces verwachten wij dat je voorstellen doet ter verbetering en er ook voor zorgt dat die verbeteringen er komen! Je rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken heeft passie en aandacht voor de productie van lekkere, kwalitatieve en verantwoorde vleesproducten. Een veelzijdige functie in een betrokken en informeel team bij het enige foodbedrijf in de top 10 van de lijst met top 250 Groeibedrijven 2018! Geen dag is hetzelfde. Jouw toekomstige werkgever heeft een actieve personeelsvereniging en vieren graag de successen met een jaarlijkse barbecue, teamactiviteiten en borrels.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau