Luba Uitzendbureau

Operator

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor jouw toekomstige werkgever zijn wij op zoek naar een operator die verantwoordelijk is voor het produceren van hun producten en die van haar klanten. Het is hierbij belangrijk dat je oog hebt voor de kwaliteit en dat je secuur werkt. Je komt te werken in een geconditioneerde productieruimte waar je meng-, tabletteer- en capsuleermachines bedient. Ook vul je bulkgoederen af in de eindverpakkingen, vandaar dat je nauwkeurig moet zijn. Als er afwijkingen en storingen zijn, ben jij in staat deze te signaleren. Deze geef je direct door aan je leidinggevende.

Omdat je met veel verschillende en specifieke machines werkt bieden zij je een op maat gemaakt inwerkprogramma aan zodat je op termijn zelfstandig de machines kunt bedienen. Je kunt snel schakelen tussen de verschillende productielijnen. Als je dit inwerktraject hebt doorlopen kun je de volgende werkzaamheden zelfstandig uitvoeren:
  • Je kunt zelfstandig machines instellen, bedienen en reinigen tijdens jouw shift
  • Je verwerkt grondstoffen tot pre-mix met behulp van een specifiek mengprotocol
  • Je kan makkelijk schakelen tussen de verschillende machines die je bedient
  • Je beschikt over technisch inzicht om onderhoudswerkzaamheden zelfstandig uit te voeren
  • Je lost zelfstandig kleine storingen op

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever ontwikkelt al meer dan 20 jaar sportvoeding- en lifestyleprogramma's voor mensen met een passie voor gezondheid en vitaliteit, alsmede voor topsporters. Het assortiment van voedingssupplementen dat zij maken, ontwikkelen en produceren zij in eigen huis. Het is een jonge organisatie waar een informele sfeer hangt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau