Luba Uitzendbureau

Etiketteerder

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Son en Breugel
19 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als etiketteerder kom je te werken bij een familiebedrijf met de modernste technieken. Bij jou staat kwaliteit hoog in het vaandel. Je bent verantwoordelijk voor een complete productielijn. Je zorgt ervoor dat de productiemedewerkers ( 8 per productielijn) precies weten wat ze moeten doen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstarten en omstellen van de lijn en verhelp je zelfstandig kleine storingen.

Verder vallen de onderstaande werkzaamheden ook onder jouw takenpakket:
  • Verhelpen van kleine storingen, bij grotere storingen schakel je de Technische Dienst in
  • Veiligheid en kwaliteit van de producten, de verpakking en de etikettering controleren
  • Behalen van afgegeven productieplanning
  • De lijn opstarten en eventueel ombouwen
  • Het instrueren en geven van vaktechnische aanwijzingen aan de medewerkers van de lijn
  • Het bijhouden van de productiegegevens
  • Zorgen voor orde en netheid aan de lijn, veiligheid en hygine zijn van groot belang
  • Zie jij ruimte voor verbeteringen in het proces? Dan maak je dit bespreekbaar.

Als etiketteerder kun je worden ingezet in een vroeg en/of late dienst, tussen 6:00 en 24:00 uur van maandag t/m zaterdag. Je krijgt wekelijks de planning door voor de daarop volgende week, hierin heb je vaak een vast werkpatroon.

Over het bedrijf

Werken bij Van Loon Son, onderdeel van de Van Loon Group, betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit 6 verschillende labels met 8 locaties in Nederland en 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met zonnepanelen voor eigen energie en warmtepompen voor het verwarmen van algemene ruimtes en verkoelen van de productieruimtes. Ook het water wat gebruikt wordt om het bedrijf schoon te maken wordt door hen zelf opgepompt en verwarmd. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf. Dat zijn voor dit bedrijf belangrijke waarden!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau