Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat breed ingezet worden bij verschillende processen waardoor je kan groeien naar een allround medewerker voor magazijnwerkzaamheden. Als je weinig tot geen ervaring hebt... Geef dat dan bij Melvin aan. We kunnen samen altijd kijken naar mogelijkheden!

De werktijden zijn veelal in de avond - nacht. Dan is er namelijk een piek en alles moet dan snel maar juist verwerkt worden. Het kan fysiek zwaar werk zijn als je dat niet gewend bent om te doen.... Maar het is zeker goed te doen als je net in de logistiek begint! Afhankelijk van het proces waarin je werkt is er ook een zaterdagdienst. Dan ben je uiteraard op andere dagen in de week vrij.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een internationaal opererende logistiek dienstverlener. Aanleveren van winkels is de activiteit van het bedrijf. In de middag komen de leveringen uit heel Europa binnen. Vanaf einde middag worden deze leveringen gescand, gesorteerd en verladen naar de winkels in de omliggende landen.

De werkzaamheden zijn verdeeld over verschillende processen waaraan een team werkt. Het gehele team werkt samen in een informele prettige werksfeer. Het is een no-nonsens mentaliteit hard werken en daarna veel plezier hebben met je collega's!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau