Luba Uitzendbureau

Klantadviseur tegels

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Capelle aan de IJssel
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Er komen veel verschillende klanten over de vloer; zowel projectmatige als particuliere klanten en daarnaast ook aannemers. Voor al deze klanten is het de uitdaging om voor hen het mooiste tegelontwerp te genereren tegen het voor hen beste budget. Het bedrijf kan de klanten laten kiezen uit maar liefst 2.000 verschillende wand- en vloertegels, dus professioneel advies van een enthousiaste adviseur is daarbij onmisbaar.

Iedere klant heeft zijn eigen wensen en zijn eigen uitdagingen. Je ontvangt de klant gastvrij in onze showroom en je brengt de wensen duidelijk in kaart. Je weet wat er technisch en bouwkundig kan en niet kan, en kan zodoende precies vertellen wat het beste ontwerp is. Op basis hiervan maak je een passende aanbieding voor de klant, zodat de klant net zo enthousiast als jij weer naar huis gaat.

Je werkt met passie en een commerciŽle drive. Zowel project-, particuliere als zakelijke klanten weet je te overtuigen en aan je te binden door jouw communicatieve en sociale vaardigheden. De klant gunt jou de order en is enthousiast over de organisatie. Je onderhoudt je klantenbestand en weet deze uit te bouwen door middel van nieuwe contacten. Kwaliteit en service is jouw ?middle name?. Je werkt uiteraard op de commercieel beste tijden, waarbij de zaterdag en de koopavond op donderdag vaste werktijden zijn.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is dť specialist in vloer- en wandtegels. Hun showroom kan je vinden in Capelle aan de IJssel. Als typisch familiebedrijf zijn hun idealen heel eenvoudig: het bedrijf streeft er naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Het team bestaat uit circa 6 collega's.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau