Luba Uitzendbureau

Vertegenwoordiger

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Nieuw Vennep
16 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als vertegenwoordiger bij jouw nieuwe werkgever kan jij als geen ander de verschillende producten verkopen in jouw werkgebied.
Je zal veel op pad zijn naar (potentiŽle) klanten, deze bezoek jij regelmatig om de samenwerking op en top te houden. Jouw werkgebied strekt zich uit van de regio Amsterdam, Flevoland, Utrecht tot Noord-Holland.

Bij jouw klanten zal jij verantwoordelijk zijn voor de merchandising, verkoop en distributie van de producten. Hierin is het belangrijkste speerpunt natuurlijk het actief verkopen van het assortiment. Jij weet de producten te verkopen, omdat jij hier alles vanaf weet.

Hiernaast adviseer jij ook verschillende ondernemers over het assortiment, tarieven en promotiemateriaal. Natuurlijk hou jij ook de markt in de gaten, jij weet welke mogelijkheden er zijn en hoe je deze kunt inzetten voor verschillende klanten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever speelt al flink wat jaren een grote rol in de tabaksindustrie. Zij leveren kwalitatieve en innovatieve producten aan groot- en detailhandels. Hierbij kan je denken aan supermarkten, tankstations, tabak- en gemakswinkels.

Hiernaast zijn zij ook een vooraanstaand distributeur van moderne elektronische rookwaar in Nederland.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau