Luba Uitzendbureau

Operator plasma

Details van de functie

Logo Over de functie

Brede werkervaring op doen binnen farmaceutische procestechnieken is mogelijk bij Sanquin! Een prachtig proces waarmee (levensbedreigende) ziektes worden bestreden.

Sanquin Plasma Products B.V. (SPP) is onderdeel van Sanquin, bekend van de bloedbank, en houdt zich bezig met de productie van geneesmiddelen uit bloedplasma. Wij werken in een unieke en veelzijdige fabriek met ruim 400 collega?s aan de productie van deze geneesmiddelen waarmee (levensbedreigende) ziektes bestreden kunnen worden.

Er zijn diverse productieafdelingen binnen SPP die verdeeld zijn in twee werkgebieden, een afdeling voor het bewerken van het plasma tot geneesmiddel en een afdeling waar het geneesmiddel verder gaat het proces in van o.a. doseren en afvullen.

Wij bieden jou de kans om brede werkervaring op te doen binnen farmaceutische procestechnieken.

Uiteraard word jij beloond op basis van de arbeidsvoorwaarden en salariŽring conform CAO Sanquin.

De duur van de werkzaamheden is in eerste instantie tot 18 augustus 2021, met uitzicht op verlenging.

Werkrooster:
Er wordt gewerkt volgens een verkapt 2-ploegendienst systeem, dit houdt in dat er gewerkt wordt in een ochtend shift van 6:00 ? 14:30 uur, dagdienst shift 7:30 ? 16:00 uur en in een cyclus van 4 weken werk je avonddiensten van 14:00 ? 22:30 uur en in een cyclus van 4 weken werk je ťťn keer een weekend dagdienst.

Wij zijn op zoek naar collega?s voor de afdeling VPL 1, dit houdt in dat jij aan de slag gaat aan het begin van het proces om het plasma te bewerken tot een geneesmiddel.
Bij dit proces komt grote verantwoordelijkheid kijken en wordt er dan ook gewerkt met een logboek waarin alle uitgevoerde werkzaamheden moeten worden vastgelegd.

De regel is dan ook: ?Als het niet vastgelegd is dan is het niet gedaan?, dit is van groot belang omdat jij werkt met producten die bijdragen aan de kwaliteit van mensenlevens!
  • Zorgen voor het gereed maken van het plasma voor het productieproces door het bevroren product uit de verpakking (bloedzak) te halen en toe te voegen;
  • Verzamelen en opstellen van de juiste apparatuur om de processtappen in gang te zetten;
  • Bedienen van de apparatuur, signaleren van afwijkingen en rapporteren aan de senior operator c.q. leidinggevende;
  • Vastleggen en verantwoorden van alle uitgevoerde werkzaamheden (ook tussen verschillende handelingen in) in het logboek;
  • Schoonmaken (wassen/Clean-in-Place reiniging) van apparatuur en ruimten.

Uiteraard wordt er gewerkt met een inwerktraject op de werkvloer, hiervoor is er een trainer in jouw ploeg aanwezig en daarnaast wordt er met een buddy-systeem gewerkt. Je wordt getraind op verschillende processen om uiteindelijk zelfstandig alles volgens protocol uit te voeren.

Omdat we geneesmiddelen maken, worden er hoge eisen gesteld aan persoonlijke hygiŽne en aan zorgvuldigheid van werken. Daarnaast beschik jij over een leergierige, collegiale en flexibele werkhouding.

Over het bedrijf

Sanquin is een non-profit organisatie die verantwoordelijk is voor de behoefte aan bloed en bloedproducten in Nederland. Naast het afnemen, verwerken en uitgeven van bloedproducten, produceert Sanquin geneesmiddelen uit plasma. Een veilige productie en levering van bloedproducten voor de behandeling van patiŽnten staat voorop met het in acht nemen van de goede gesteldheid van de donor. Dat gebeurt bij de bloedbank, waar de Medewerkers Bloedafname werken. In Nederland worden jaarlijks zo?n 720.000 donaties gedaan door donors die belangeloos hun bloed afstaan. Dat gebeurt op meer dan 100 locaties verspreid over heel Nederland.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau