Luba Uitzendbureau

Bandenmonteur grote voertuigen

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever is dé betrouwbare bandenpartner voor de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet).

Als allround bandenmonteur ben je verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten en maten voertuigen. Je helpt klanten weer op weg vanuit de vestiging, maar daarnaast help je ook klanten op locatie; dit kan langs de weg zijn, bij de klanten op het terrein etc. Een aantrekkelijke, leuke, zelfstandige en zeer uitdagende functie waarbij je veel in contact staat met klanten, je op diverse plekken mag werken en geen enkele dag hetzelfde is!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is sinds 1991 een netwerk van service- en verkooppunten voor autobanden en onderhoud met landelijke dekking. Innovatie, milieuvriendelijkheid en hoge kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel.
De service reikt verder dan de Nederlandse grenzen. Zij hebben namelijk vestigingen in 17 Europese landen hierdoor kun je ook in het buitenland altijd op hen rekenen.
Zij leveren banden voor auto's, 4x4, bestelwagens of trucks. Zij bieden betrouwbaar en begrijpelijk advies op maat. Daarnaast staat het bedrijf ook voor professionele service .
In het assortiment vind je toonaangevende merken, zoals Michelin, Continental en Vredestein, en budgetmerken als Tigar, HIFLY en Aplus. jouw toekomstige werkgever biedt een uitgebreid assortiment van producten en diensten. Zo kun je bij hen terecht voor het uitlijnen van de auto, accu?s, remmen, ruitenwissers en olie. De gekwalificeerde monteurs staan altijd klaar voor het beste advies .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau