Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Maasdijk
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Om 08:30 uur begint jouw dag en sta je fris en fruitig klaar in de loods om jouw dag te beginnen. Binnenkomende pallets met groenten en fruit haal jij binnen en zet je op de juiste plek. Aan de hand van jouw lijst bekijk je de orders van vandaag en hiermee ga je zelfstandig aan de slag. Iedere bestelling is weer anders, daarom houd jij je focus en zorg je ervoor dat de pallets kloppen. Ook begrijp jij het belang van een stevige samenstelling en daarom plaats jij de dozen netjes op elkaar tot een stevig geheel, zodat deze gemakkelijk weer in de vrachtwagen geladen kunnen worden.

Je werkdag begint om 08:30 uur en eindigt wanneer het werk af is. Dit kan per dag verschillen, maar je kunt ervan uitgaan dat dit ongeveer tussen 17:00 en 18:30 uur zal zijn. Je werkt van maandag t/m vrijdag en in het weekend ben je lekker vrij!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Maasdijk en houdt zich bezig met de export van groenten, fruit en exoten. Het is een echt Westlands bedrijf met een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer. Dagelijks zetten zo?n 50 medewerkers zich keihard in om alles op rolletjes te laten verlopen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau