Luba Uitzendbureau

Metaalbewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Kwintsheul
14 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Zoals je het in het Westland gewend bent begin jij je dag met een lekker 'bakkie' koffie samen met je collega's. Je start de eerste periode om 07:30 uur, maar als je wilt kun je na een tijd ook starten om 06:30 uur.

Vervolgens ga je lekker aan de slag met circa 8 collega's op de afdeling Plaatwerk! Je werkzaamheden bestaan uit het knippen, ponsen, kanten en zetten van aluminium met behulp van diverse (CNC) machines. Je bent lekker fysiek bezig, omdat er platen van 18 kilo verplaatst worden. Daarbij stel je de machines in en weet je een tekening te vertalen naar instellingen op de machine.

Het betreft seriematig maar ook maatwerk. Je begint als tweede man maar als je de machines eenmaal beheerst kun je doorgroeien naar eerste man. Omdat de machines ingesteld zijn op een bepaalde hoogte dien je minimaal 1.75 meter lang te zijn.

Over het bedrijf

Dit gave allround metaalbewerkingsbedrijf werkt vooral aan maatwerkvraagstukken en oplossingen van hoogwaardige kwaliteit. Luisteren, meedenken en samenwerken is het fundament voor de werkwijze. In de grote moderne fabriekshal met hightech machines wordt er met een team van 24 collega's gewerkt aan eindproducten voor de klant.

Bij jouw toekomstige werkgever is werksfeer heel belangrijk. Niet alleen binnen het team van je eigen collega?s, maar binnen het hele bedrijf. Naast het bespreken van de voetbaluitslagen met je team na aanvang op je werk, wordt er op vrijdag ook een biertje gedaan op de vrijmibo met de rest van het bedrijf.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau