Luba Uitzendbureau

Elektromonteur

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
De Lier
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als elektromonteur bestaan je werkzaamheden uit het elektrisch installeren van de geproduceerde transportsystemen, verwerkingslijnen en machines. Dit doe je aan de hand van tekeningen en instructies. Daarnaast word je ingezet voor storingen aan deze systemen en machines, waarbij je de ene keer snel tot een oplossing komt en de andere keer veel moet uitzoeken, testen, aanpassen, om dit vervolgens weer te testen totdat je de oplossing gevonden hebt. Hierbij streef je te allen tijde naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Het is een uitdagende baan met veel afwisseling, waarbij je een prachtige bus rijdt en de beste gereedschappen tot je beschikking hebt.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is sinds haar oprichting in 1991 een expert in het intern transporteren van producten in de tuinbouw, distributie- en verpakkingscentra. Deze lange ervaring, compleet productportfolio, eigen productie- en servicecapaciteit maken dit bedrijf tot een toonaangevende fabrikant, leverancier en integrator voor complete, interne transport automatiseringsprojecten. De afgelopen jaren sterk gegroeid met haar interne transport productportfolio waaronder transportbanden, bufferbanden, potmachines, rollenbanen, watergeefstations, ketting- en potvorken, die internationaal worden verkocht.

De ontwikkelingsprojecten zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren jou om het beste uit jezelf en je collega?s te halen. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor jouw initiatief bij het bouwen van machines tot in perfectie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau