Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Middenmeer
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij komt te werken bij een nieuw en groeiend bedrijf, dat continu in ontwikkeling is. Belangrijke pijlers voor deze organisatie zijn werken aan kwaliteit en innovatie, in samenwerking met haar klanten en medewerkers en dit is dan ook wat het bedrijf onderscheidend maakt. De sfeer is gezellig, maar wel recht door zee en duidelijk. Hier zijn geen lange lijnen of bureaucratie.

Op dit moment wordt er in een 2-ploegendienst gewerkt. Het bedrijf heeft ontzettend mooie groeipotentie en wil op den duur dan ook naar een 3-ploegendienst. Daardoor ziet de toekomst er als volgt uit:
  • Uitbreiden in aantal productielijnen
  • Van 2 naar een 3 ploegensysteem
  • Goede doorgroeimogelijkheden
  • Wij bieden jou een goed salaris op basis van de ervaring die jij meeneemt. Hier hangt een bruto uurloon aan vast van ? 10,50 vanaf 22 jaar en ouder tot ? 11,50 als startsalaris. Dit is exclusief de toeslagen welke van toepassing zijn op de avonddienst
  • Je gaat in ieder geval de eerste maanden via ons aan de slag. Uitgangspunt is dat jij daar in dienst wil komen. Bij goed functioneren word je dan ook overgenomen door dit bedrijf

Als fulltime productiemedewerker ben jij medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, produceren, verwerken en inpakken van hoogwaardige food producten. HygiŽne staat bij het bedrijf voorop. Om de kwaliteit te waarborgen wordt het product/productie regelmatig gecontroleerd voordat alles naar de klant gaat. Met je collega?s zorg je ervoor dat de productielijn continu draaiende blijft.

Het is de bedoeling dat je uiteindelijk allround inzetbaar bent. Stap voor stap word je dan ook ingewerkt in alle onderdelen van de productie. Denk hierbij aan het instellen en bedienen van de machines, bijvullen van het verpakkingsmateriaal maar ook het controleren van de kwaliteit. Dit maakt zowel het werk voor jou zelf veel leuker en afwisselender, maar ook zorgt het ervoor dat je echt als team met elkaar aan de slag bent.

Over het bedrijf

Een jonge groeiende onderneming welke ook eens in een splinternieuw pand gehuisvest is. Er wordt dan ook met de nieuwste machines gewerkt binnen de voedingssector. Dit zorgt voor fijne en schone werkomstandigheden. Het bedrijf zit vol ambitie: groeien in aantal producerende lijnen en uitbreiden van een 2-ploegendienst naar een 3 ploegendienst.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau