Luba Uitzendbureau

Senior Commercieel medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als commercieel medewerker heb je een zeer divers en uitdagende functie. Jij bent samen met je directe collega verantwoordelijk voor het begeleiden van alle orders en klanten. Daarnaast ondersteun je de commercieel directeur bij alle activiteiten die bijdragen aan het realiseren van het verkoopplan. Hiervoor heb je dagelijks geregeld contact met diverse interne afdelingen. Dit kan gaan over verpakkingen, specificaties, actieplanning, productontwikkeling, prijzen, prognoses of klachten. Je bent een proactieve en servicegerichte commercieel medewerker die graag zelfstandig aan de slag gaat en snel kan schakelen. Je weet Excel optimaal te gebruiken, kan goed met cijfers omgaan en kunt analyses opmaken

Je dagelijkse taken zijn als volgt:
  • Voorbereiden, verwerken en begeleiden van verkooporders
  • Aannemen en verwerken van klachten vanuit klanten
  • Vertalen van de klantwensen, - eisen en klachten naar de interne organisatie
  • Verwerken en afhandelen van sample aanvragen
  • Administratie, zoals het up-to-date houden van het ERP systeem

Over het bedrijf

Werken bij deze organisatie in de foodindustrie betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit verschillende labels met 9 locaties in Nederland en ongeveer 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met zonnepanelen voor eigen energie en warmtepompen voor het verwarmen van algemene ruimtes en verkoelen van de productieruimtes. Ook het water wat gebruikt wordt om het bedrijf schoon te maken wordt door hen zelf opgepompt en verwarmd. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf: dat zijn voor hen belangrijke waarden!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau