Luba Uitzendbureau

Meewerkend service co÷rdinator

Details van de functie

Logo Over de functie

Als service co÷rdinator in de Lier heb je ruime ervaring in het aansturen van service- en onderhoud teams. Met jouw technische ervaring en interesse en jouw organisatorisch sterke vermogen weet jij het service- en onderhoud team aan te sturen. Jij neemt storingen aan, plant onderhoudscontracten in en zorgt ervoor dat het team weet wat er van hun verwacht wordt. Door de planning nauwkeurig bij te houden weet jij direct waar de knelpunten liggen en op welke manier jij kan bijsturen om alles in goede banen te leiden. Mocht het te druk zijn voor de monteurs, dan spring jij bij.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is sinds haar oprichting in 1991 een expert in het intern transporteren van producten in de tuinbouw, distributie- en verpakkingscentra. Deze lange ervaring, compleet productportfolio, eigen productie- en servicecapaciteit maken dit bedrijf tot een toonaangevende fabrikant, leverancier en integrator voor complete, interne transport automatiseringsprojecten. De afgelopen jaren sterk gegroeid met haar interne transport productportfolio waaronder transportbanden, bufferbanden, potmachines, rollenbanen, watergeefstations, ketting- en potvorken die internationaal worden verkocht.

De ontwikkelingsprojecten zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren jou om het beste uit jezelf en je collega?s te halen. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor jouw initiatief bij het bouwen van machines tot in perfectie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau