Luba Uitzendbureau

Orderpicker versproducten

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Noordwijk
17 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

'Goedemorgen!'. Na een lekker weekend mag je weer aan het werk. Je hebt er zin in! Na een dag-opstart met het team weet jij precies wat je moet doen. Je gaat dan ook snel aan de slag want er zijn weer een hoop bestellingen te verwerken.

Met hulp van een handscanner ga je lopend de producten verzamelen. Nadat je de worsten, maaltijden, vriesverse groenten, vacuümzakken en schoonmaakmiddelen hebt verzameld, zorg je ervoor dat de bestelling verzendklaar wordt gemaakt. Vervolgens kan de vrachtwagenchauffeur de kratten inladen in de vrachtwagen en de klanten voorzien van hun bestelling.

Het is alweer tijd voor pauze, je gaat lekker eten met je team in de kantine. Elke dag staat er namelijk een lekkere, verse lunch voor jullie klaar met eigen producten. Je kletst wat bij met de collega?s of speelt een potje tafelvoetbal samen.

Na de lunch pak je wat werkzaamheden op die ook horen tot jouw takenpakket. Denk hierbij aan:
  • Geloste producten op de juiste plaats in het magazijn verwerken
  • Schoonmaaktaken
  • Kwaliteitscontroles

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken levert versproducten aan diverse winkels in de Bollenstreek en Den Haag. Er heerst een informele werksfeer, je werkt met gemotiveerde collega?s en je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. De meeste collega's komen uit de regio en zijn woonachtig in de omgeving van Noordwijk.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau