Luba Uitzendbureau

Logistiek administratief medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit bedrijf waar je komt te werken exporteren ze groente en fruit die vanuit de hele wereld worden aangevoerd. Om dit mogelijk te maken, hebben ze jouw hulp nodig. Veel van de handel moet voorzien worden van de juiste douanedocumenten, zodat de handel op juiste wijze vervoerd kan worden. Deze documenten moeten aangevraagd, gecontroleerd en gereed gemaakt worden. Dit betekent dat jij veel contact zal hebben met de klanten in Engeland, maar ook met de douane. Daarnaast zal je veel in het systeem bezig zijn, dus nauwkeurigheid is van groot belang!

Jouw toekomstige werkgever heeft al een aantal douane declaranten in dienst. Zij zullen jou in eerste instantie inwerken. Het team wat nieuw wordt opgezet zal bestaan uit 12 teamleden en er wordt nog uitgebreid.

Over het bedrijf

Het is een groot bedrijf, voortdurend in beweging en gelegen in het Westland. De kerntaken liggen in de opslag, het ompakken en kwaliteitscontroles van exotisch fruit. Ook bestaat een groot deel van hun werkzaamheden uit het maken van exportdocumentatie. Het bedrijf beschikt over een zeer grote opslagcapaciteit bestaande uit diverse koelcellen. Nee-verkoop kennen ze er niet, alles is mogelijk, het draait om service en kwaliteit, 24/7!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau