Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als commercieel medewerker binnendienst kom jij te werken in internationaal team voor klanten in onder andere Duitsland, Engeland en Zwitserland. Om deze reden wordt er voornamelijk Engels gesproken en is het helemaal handig als je ook nog een aardig woordje Duits spreekt.
Jij voorziet je (potentiŽle) klant van informatie over verschillende soorten paddenstoelen en zorgt er voor dat zij ten alle tijden tevreden zijn. Naast telefonisch klantcontact draag jij zorg voor een correcte verwerking van verkooporders, stem jij de klantspecificatie af en organiseer je het transport. Door jouw geordende karakter weet jij precies wat er wanneer van jou verwacht wordt!
Beschik jij over een echte commerciŽle drive maar niet over een passende opleiding? Geen probleem, je collega's leren jou graag het vak!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een gerenommeerd import en exporteur en een van de marktleiders op het gebied van exotische en bewerkte paddenstoelen.
Jij komt te werken met circa 15 collega's in een ruime kantoortuin. De lijnen zijn kort en je loopt zo bij je collega's binnen voor een gezellig praatje of een goed gesprek.
Op de productieafdeling werken nog eens 15-30 collega's, afhankelijk van het seizoen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau