Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker afdeling schoon

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heemstede
16 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat aan het werk in een industriŽle wasserette in Heemstede. Deze wasserette doet de was van 70 tot 80 verzorgingstehuizen. Je start in de productie, hier zijn 2 verschillende afdelingen: het Vuilgoed en de Schoon afdeling. Jij komt te werken op de Schoon afdeling. Hier staan verschillende machines om te zorgen dat de was op en top klaar wordt gemaakt. Zo hebben ze vouwmachines, stoomapparaten, strijkmachines, mangelmachines en een speciale machine voor het drogen van fijn wasgoed. Als productiemedewerker zorg jij ervoor dat de was op de juiste manier in de machine wordt gelegd en haal je het als het klaar is weer uit de machine.

Als jij de productie goed onder de knie hebt zijn er altijd mogelijkheden om door te groeien. Zo is er een scansysteem dat de schone was per verzorgingstehuis en per bewoner sorteert. Het bedienen van deze machine is wat lastiger dan de overige machines.

Over het bedrijf

Deze industriŽle wasserette waar je komt te werken is een eeuwenoud familiebedrijf aan de rand van het landgoed Hageveld in Heemstede. Er heerst hier een echte familiecultuur, medewerkers werken hier vaak voor lange tijd met veel plezier. Het is team is een gemÍleerd gezelschap, die elkaar helpen en ondersteunen. Een goede werfsfeer en werk omgeving staan bij deze werkgever centraal!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau