Luba Uitzendbureau

Productie/assemblage medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Zwijndrecht
18 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor dit bedrijf zijn wij op zoek naar een productie/assemblage medewerker die secuur is en 40 uur aan de slag wil gaan. Hoe ziet jouw dag er uit?

Om 07:15 kom jij binnen bij het bedrijf en drink je nog een kopje koffie of thee met je collega?s. Vanaf 07:30 gaan jullie samen de werkvloer op en werken jullie aan en mooi systeem. Het productie/assemblage werk kan divers zijn, wanneer jij dit zelf wil. Zo kan het zijn dat jij de buizen die het bedrijf op slaat gaat zagen in stukken en verpakken. Een andere optie is dat je de kast van het besturingssysteem in elkaar gaat zetten.

De kast van het besturingssysteem bestaat uit aluminium materialen, wat kunststof en een plaat met wat elektrische chips er op. Natuurlijk krijg jij van een collega uitgelegd hoe je dit in elkaar moet schroeven. Het is geen hogere wiskunde, maar je moet wel precies en secuur zijn in je werk!

In de middag ga je met je collega?s of alleen lekker lunchen. Daarna maken jullie het werk op een relaxt tempo af tot een uur of 16:00.

Overwerken gebeurd niet of nauwelijks. En er is geen werk in het weekend!

Over het bedrijf

Jouw werkgever heeft een systeem ontwikkeld wat vaak in ziekenhuizen gebruikt word. Wat maken zij? Kort gezegd, wanneer een verpleegster op afdeling A op een knop drukt. Gaat er op afdeling B een pakketje een koker in. En komt het pakketje binnen een paar minuten door buizen en pijpen aan op afdeling A. Er zijn ongeveer nog 6 bedrijven in de wereld die dit systeem ontwerpen.

Bestellingen zijn ook vaak internationaal en in een grote oplagen. Dit zorgt er voor dat er een relaxte werk sfeer is. Het gebeurd dus niet vaak dat je opeens een order binnen krijgt waar spoed achter zit.

Het bedrijf zoekt een medewerker voor de toekomst. Iemand die graag aan de slag wil en daar lekker wil blijven.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau