Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als meewerkend voorman met technisch inzicht werk je in een klein team samen en ben je eigenlijk nooit lang op dezelfde plek. Je verzorgt de stoffering van onder andere de muren van scholen, zorginstellingen en kantoorgebouwen of je legt entreematten aan in allerlei maten en vormen, net wat de klant vraagt.

Je dag begint altijd in Heerhugowaard rond 06:30 uur waar je de bus gaat vullen met de materialen die je die dag nodig hebt, dan vertrek je. Het meeste werk zal binnen plaats vinden, maar in de zomer word je wellicht gevraagd voor de aanleg van een stuk golfbaan. Je houdt overzicht over de planning van die dag, stuurt medewerkers aan en gaat in gesprek met de klant of alles naar wens verloopt. Daarbij werk je zelf ook mee en werk je samen met collega's die je het vak gaat leren. Het werk is aan het eind van de middag afgerond rond 17:00-18:00 uur tenzij het werk eerder klaar is en dan rij je weer terug naar Heerhugowaard.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevende speler op het gebied van entreematten, antislipmatten, muurbescherming, profielen en plinten die vooral binnen maar ook buiten geplaatst kunnen worden.

Ze werken samen met scholen, zorginstellingen , architecten, projectinrichters, de bouw, maar ook met musea. Dit maakt dat het werk nooit gaat vervelen en je op heel veel verschillende plekken komt door de hele Benelux.

Daarnaast bieden ze ook service en onderhoud aan van de geplaatste en geleverde producten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau