Luba Uitzendbureau

(Leerling) Timmerman

Details van de functie

Logo Over de functie

Als (leerling) timmerman ben je samen met de voorman verantwoordelijk voor de bouw van een huis/villa in het Westland en omstreken. Jij wordt in de ochtend met de bus opgehaald zodat jullie om 07:00 uur kunnen beginnen met je werkzaamheden. Samen zorgen jullie ervoor dat het hele proces van A tot Z perfect verloopt. Van het storten van het beton tot het maken van dakkapellen, trappen en kozijnen. Jullie zijn degene die er voor zorgen dat de klant kan gaan genieten in zijn nieuwe woning.

Het is begrijpelijk dat jij als leerling timmerman wellicht nog niet geheel thuis bent in het vak. Dit is geen enkel probleem want jouw collega ondersteund jou in het proces en beantwoordt al jouw vragen. Samen zorgen jullie ervoor dat jouw kennis wordt uitgebreid en dat het bouwproces vlekkeloos verloopt.

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft al ruim vijftig jaar ervaring in de bouw van luxe villa?s en 2-onder-1-kap woningen in de provincie Zuid-Holland. De meeste bouwprojecten vinden plaats in en rondom het Westland, Rotterdam en Den Haag.

Wanneer je gaat werken bij dit bedrijf werk je samen met 75 collega?s, maar in de meeste gevallen werk je slechts met 1 collega op locatie. Wel zie je elke week je collega?s op een gezellige vrijdagmiddagborrel en zijn er leuke uitjes waarbij iedereen aanwezig is.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau