Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als commercieel medewerker binnendienst ben je de spin in het web. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse contacten met (potentiŽle) klanten via de telefoon, e-mail en social media. Je houdt je onder andere bezig met orderverwerking en -support, marketing- en verkoopacties en ondersteunt de buitendienst. Ook lever je een bijdrage in het verbeteren van de bedrijfsprocessen en het bijdragen aan het commerciŽle succes van de organisatie. Jij bent vrolijk, enthousiast, leergierig en zelfstandig. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en bent hierin proactief en zelfsturend. Jouw klantgerichte instelling zorgt ervoor dat jijzelf en de organisatie verder kan groeien.

Je dagelijkse taken zijn als volgt:
  • Afhandelen van orders en bewaken van het orderproces
  • Beantwoorden en afhandelen van vragen en klachten
  • Voeren van verkoopgesprekken, adviseren en informeren van klanten
  • Ondersteunen van je collega?s in de buitendienst
  • Meewerken aan marketing- en verkoopacties
  • Opmaken van brochures en prijslijsten, up to date houden van de website en webshop

Over het bedrijf

Importeur en distributeur van hoogwaardige keuken- en koffieapparatuur, gevestigd in Eindhoven. Afnemers zijn retailers, zoals de betere kook- en koffiewinkels, maar ook grote online aanbieders en elektroketens in Nederland en BelgiŽ. Afnemers kunnen contact opnemen voor het plaatsen van een order, informatie of advies, maar kunnen zich ook aanmelden voor producttrainingen en workshops in de moderne showroom en kookstudio.

Het kleinschalige team op de binnendienst, bestaande uit 7 medewerkers, vindt het belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt. De sfeer is ontspannen en gezellig. Iedereen werkt in dezelfde ruimte, hierdoor zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. Er wordt regelmatig gezamenlijk geluncht en meerdere malen per jaar vindt er een borrel of etentje plaats, dus ook aan ontspanning wordt gedacht!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau