Luba Uitzendbureau

Servicemonteur elektronica

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat zelfstandig aan de slag als service monteur bij zowel particuliere als bij grote bedrijven. Je komt te werken met de aanleg en onderhoud van licht, kracht, data- en beveiligingsinstallaties. Bij particuliere klanten verleen je service van A tot Z, dit zijn vaak specifieke projecten zoals het compleet automatiseren van verlichting in huis. Grote projecten kunnen het inrichten van een groot kantoorpand of hotel zijn. Dit is heel divers. Je bent vaak alleen op stap maar er is altijd een momentje van overleg met de hoofdmonteur, als jij dit prettig vindt. Bij grote projecten ga je ook in teamverband aan de slag. Je hebt inspraak in welke projecten je aanspreken en waar je in verder wil ontwikkelen. Juist deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je met veel plezier naar werk gaat.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een ondernemend en dynamisch familiebedrijf dat meer dan 50 jaar bestaat en waarvan de organisatie volop groeit. De werkregio is met name in Noord-Holland en er wordt gewerkt met de nieuwste technologieŽn. Het werk vindt plaats in een prettige informele werksfeer.

Het pand is gevestigd in Heerhugowaard en is voorzien van de modernste snufjes en een mooie werkplek. Bij jouw toekomstige werkgever wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers en kennisdeling om iedereen naar een hoger niveau te tillen. Als werknemers eenmaal hun draai hebben gevonden dan gaan ze ook niet snel weg.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau