Luba Uitzendbureau

Hoofdmonteur elektronica

Details van de functie

Logo Over de functie

Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor een aantal projecten, jij zorgt ervoor dat de medewerkers goed werk afleveren, dat de klant tevreden is en dat deadlines gehaald worden.

Je komt te werken voor zowel particuliere als bij grote bedrijven. Samen met de monteurs zorg je voor de aanleg en onderhoud van licht, kracht, data- en beveiligingsinstallaties. Bij particuliere klanten verleen je service van A tot Z, dit zijn vaak specifieke projecten zoals het compleet automatiseren van verlichting in huis. Grote projecten kunnen het inrichten van een groot kantoorpand of hotel zijn. Dit is heel divers. Je zorgt dat alle service- en onderhoudsmonteurs hun werk goed kunnen doen door met hen te overleggen, de planning goed verloopt en zij weten wat de klant wil.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een ondernemend en dynamisch familiebedrijf dat meer dan 50 jaar bestaat en waarvan de organisatie volop groeit. De werkregio is met name in Noord-Holland en er wordt gewerkt met de nieuwste technologieŽn. Het werk vindt plaats in een prettige informele werksfeer.

Het pand is gevestigd in Heerhugowaard en is voorzien van de modernste snufjes en een mooie werkplek. Bij jouw toekomstige werkgever wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers en kennisdeling om iedereen naar een hoger niveau te tillen. Als werknemers eenmaal hun draai hebben gevonden dan gaan ze ook niet snel weg.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau