Luba Uitzendbureau

Allround bandenmonteur

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
5 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als monteur banden en wielen ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen voor personenauto's, bussen en eventueel grotere voertuigen. Je helpt klanten weer op weg vanuit de vestiging, daarnaast help je ook klanten op locatie. Dit kan langs de weg zijn of bijvoorbeeld bij de klant op het terrein.

Je zal gedurende de week aan het werk zijn op diverse plekken, dit zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is!

Het mooiste zou zijn als je al wat ervaring hebt als monteur banden en wielen. Heb jij dat niet, maar ben jij wel in het bezit van twee rechterhanden, technische aanleg en een gezonde dosis motivatie? Dan kunnen wij je hierbij helpen en je opleiden tot monteur banden en wielen.

Wij verwachten dat je flexibel, klantgericht en eerlijk bent. Als monteur banden en wielen help je ook klanten die met banden pech staan, dit betekend ook dat je periodiek in een nooddienst dient mee te draaien en met regelmaat op de zaterdag werkzaam bent.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is het grootste Europese netwerk voor banden en services. Zij bedienen particulieren, leasemaatschappijen, vrachtwagenparken, landbouw- en industrieklanten en zijn aanwezig in 17 Europese landen met ruim 2300 garages. In Nederland zijn zij aanwezig met ruim 100 garages en zo?n 150 mobiele units (bandenbussen, pechservicetrucks, mobiele uitlijners)
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau