Luba Uitzendbureau

Monteur elektrotechniek en glasvezel

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Monteur elektrotechniek en glasvezel in waddinxveen ben jij verantwoordelijk voor het maken van lenssets met glasvezel. Je gaat daarbij zeer nauwkeurig en geconcentreerd aan het werk. Met het productieteam bouw en bekabel jij meetsysteemkasten. Daarbij produceer je ook onderdelen van de meetsystemen. Vervolgens installeer, controleer en bedien je de software op de meetsystemen en ben je verantwoordelijk voor het configureren en FATen van de meetsystemen.

Het grootste deel van je tijd ben jij bezig met het solderen van kleine onderdelen en zet jij lenssets in elkaar en test je deze sets. Bij al deze werkzaamheden ga jij zorgvuldig om met de apparatuur en zorg je voor een nette en veilige werkplek door het beleid van de organisatie op te volgen.

Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is een trendsetter en technologieleider op het vlak van innovatieve wisselstellings-, vergrendelings- en controletechnologie. Er werken ongeveer 30 medewerkers. Er wordt hard gewerkt en op de vrijdagmiddag is er tijd voor ontspanning.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau