Sensire

Verantwoordelijk Verpleegkundige - Lunette - Zutphen

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als Verantwoordelijk Verpleegkundige?

Als verpleegkundige binnen het verantwoordelijk verpleegkundig team (VVT) ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg van cliŽnten, op meerdere locaties van Sensire regio Zutphen. Je werkt nauw samen met de specialist ouderengeneeskunde en de verpleegkundig specialist waarvoor je triage uitvoert. Deze triage wordt gekenmerkt door intensieve doch kortdurende contacten met cliŽnten tijdens verpleging en/of begeleidingsmomenten, waarbij regelmatig in crisissituaties moet worden gehandeld. Het verantwoordelijk verpleegkundig team is 24 uur per dag beschikbaar in wisselende diensten.

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandig werkende collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Je ondersteunt en coacht hierbij collega’s op de werkvloer. Je hebt abstraherend vermogen, dit is vereist om verbanden tussen de benodigde verpleegkundige en medische kenniselementen te kunnen leggen bij het uitvoeren van triage. Dit betekent dat in hoog-complexe en afwijkende situaties acuut moet worden geanalyseerd, beoordeeld en ingegrepen.
Je bent verantwoordelijk voor het al dan niet inschakelen van de dienstdoende arts of de calamiteitenmanager. Tevens behoort het tot een van je verantwoordelijkheden om in afwezigheid van andere disciplines alvast tijdelijke bindende maatregelen te treffen, bijvoorbeeld in het kader van infectiepreventie, cliŽntveiligheid en storingen. Je bent bereid om in alle diensten te kunnen werken en te kunnen bijspringen bij ziekte of vakantie.
Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:
  • je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4 of een afgeronde opleiding hbo-V;
  • je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bevoegd en bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie verantwoordelijk verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45 (€2419 tot €3264), excl 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT. Op basis van jouw wensen bepalen we samen het aantal uur en het gewenste dienstverband. Wil je veel uren werken? Wij kunnen jou een vaste basis bieden in een vast team met daarbij de mogelijkheid om je in te schrijven op openstaande diensten in jouw eigen team.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Miranda Ligtenbarg, verantwoordelijk verpleegkundige via [klik hier voor het telefoonnummer] of DaniŽlle Harmsen, verantwoordelijk verpleegkundige via [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire