Luba Uitzendbureau

Orderpicker medicijnen

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Zuid-Holland
Leiden
18 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw nauwkeurigheid en gedrevenheid komen goed van pas omdat je aan de hand van een scansysteem orders voor medicijnen verzamelt voor apotheken. Het is heel belangrijk dat zij de juiste producten geleverd krijgen. Jij maakt er een sport van om zo snel mogelijk de targets van snelheid en foutenpercentage te halen. Luba heeft een inhouse vestiging bij dit bedrijf, korte lijnen en snel schakelen dus!

Je werkdag begint om 14:30, 15:00 of 17:30 uur met het klaarzetten van je kar, het pakken van je scanner. Je stappenteller kan aan, want je gaat kilometers maken! Elke order krijgt dezelfde aandacht van jou. Je checkt, checkt en dubbelcheckt. Heb je de juiste aantallen? Ben je niets vergeten? Als je zeker weet dat je compleet bent rond je de order af en ga je door met de volgende order.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een farmaceutische groothandel met een sterk coöperatief karakter dat zich in haar bestaan heeft ontwikkeld van een lokale groothandel tot een volledige service organisatie die 24 uur per dag klaar staat voor meer dan 800 apotheken in heel Nederland. De sfeer bij dit bedrijf kenmerkt zich door professionaliteit, gemotiveerde collega's en een respectvolle omgang met elkaar. Je houdt samen pauze in de kantine en een keer per jaar is er een personeelsfeest.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau