Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Als ervaren magazijnmedewerker weet jij alles van het reilen en zeilen binnen een magazijn. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat alle producten op tijd gereed staan. Daarnaast ontvang jij de leveranciers en help je hen met het laden en lossen van de vrachtwagens met behulp van de heftruck en/of reachtruck. Jij pickt orders aan de hand van bestellijsten en leest nauwkeurig de artikelnummers af zodat het juiste product geleverd wordt aan de klant.
Daarnaast heb je kennis van systemen (Navision is een pré) en boek je zelfstandig transportorders in.

Door jouw uitgebreide ervaring in het magazijn en je hoge mate van verantwoordelijkheid zie jij in een oogopslag wat er moet gebeuren en trek je tijdig aan de bel wanneer je mogelijke problemen signaleert. Zo kunnen jouw collega's van de productie jou ook vragen hen te ondersteunen wanneer het druk is op de productievloer. Dit is voor jou dan ook geen probleem, sterker nog, je vindt het een aangename afwisseling.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groeiend bedrijf op het gebied van RVS opslagvaten en zit gevestigd in de lier in een en hetzelfde pand als haar moederbedrijf (gericht op zonneboilers). Jij bent onderdeel van een team van 16 medewerkers, waarmee je met circa 5 medewerkers nauw samenwerkt op de productievloer. Op de vloer staat altijd gezellig de radio aan, wat goed te horen is vanwege de relatief rustige werkomgeving. Daarbij komt dat de sfeer in het team erg goed is. Vrijdagmiddag borrels zijn een belangrijk onderdeel van de week en zo nu en dan gaan ze met z'n allen uit.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau