Luba Uitzendbureau

Montagemedewerker buitendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever is opzoek naar montagemedewerkers in de buitendienst. In deze functie ga jij met jouw collega's in de kost!

Jullie werken samen aan een project en verrichten hierbij uiteenlopende handelingen. Samen zorgen jullie ervoor dat alles goed gemonteerd wordt en de klant tevreden is.

Met jouw team monteren jullie cleanrooms. Deze worden prefab gemaakt in de fabriek in Wieringerwerf. Op bestemming zorgen jullie dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Het is dan ook van belang om netjes en secuur te werk te gaan. Jouw werkzaamheden bestaan uit heet monteren van de muren, plafonds en de afwerking van deze kamers. Ook komt er een stukje elektra bij kijken.

Het is dus heel afwisselend werk en steeds weer ergens anders in Nederland!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een specialist in het beheersen van de luchtkwaliteit in gecontroleerde ruimten. Op basis van dit specialisme is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend fabrikant van cleanrooms, operatiekamers, laminair flow units, veiligheidsafzuigunits en laboratoriuminrichting. Zij zijn niet alleen in Nederland actief, maar opereren ook op de buitenlandse markt. Rechtstreeks of in samenwerking met Nederlandse opdrachtgevers vindt export plaats naar vele landen ter wereld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau