Luba Uitzendbureau

(Leerling) kunststofbewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Opmeer
25 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met je collega's start je de dag met een doornemen van de werkzaamheden. In een modern ingerichte werkplaats ga je vervolgens aan de slag om de kunststofproducten te produceren door middel van bewerkingen en handelingen met behulp van diverse gereedschap en machines. Aan de hand van een technische tekening verricht je de bewerkingstechnieken, zoals meten, zagen, boren, lijmen en lassen. Je zult beginnen de productie van de boten of putten. Dit zijn de producten die het meest worden gemaakt. Elk product dat gemaakt wordt is maatwerk!

Je komt te werken in een team van 10 collega's en er heerst een informele sfeer waar iedereen direct is en elkaar aanspreekt!

Over het bedrijf

Voor een informeel en groeiend bedrijf in Opmeer zijn wij op zoek naar een kunststofbewerker. Je hoeft geen ervaring te hebben met het werken met kunststof, want je wordt intern opgeleid in dit bedrijf! Dit bedrijf investeert echt in mensen. Het verloop is erg laag en de meeste mensen werken hier al jaren. Wanneer je affiniteit hebt met techniek en de juiste instelling, willen ze jou dit vak van A tot Z leren
arrow_drop_upToon minder
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau