Luba Uitzendbureau

Glasvezelvoorbereider

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rijnsburg
19 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als glasvezelvoorbereider ga je langs bij elke woning in een straat om voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk te treffen en te achterhalen of mensen interesse hebben in gratis glasvezel. Daar kijk je naar de meest geschikte plek om in een later stadium het glasvezelaansluitpunt te installeren, meestal is dit in de meterkast. Daarnaast vraag je de bewoners om toestemming in en rond de woning.

Voordat je gaat beginnen krijg je uitgebreide informatie over glasvezel en de functie. Kortom; met jouw representatieve voorkomen ben jij graag het eerste aanspreekpunt en sta je graag in contact met mensen. Regelmatig krijg jij ook interne trainingen om jou technische kennis te verbreden. Het project gaat nu starten in Katwijk a/d Rijn en Valkenburg.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het uitvoeren van bedrijfsactiviteiten op het gebied van engineering, inkoop, constructie en onderhoud van elektriciteitstransmissie, distributies, ondersteunen en telecommunicatie (voor zowel mobiele als vaste telefonie). Voor een project werken zij momenteel samen met een grote leverancier van telecommunicatie die consumenten vaste- en mobiele telefonie, internet en televisie biedt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau