Vermaat Servicekantoor BV

Data engineer

Details van de functie

Logo Hey data ninja! In deze rol sta je samen met ons team midden in de digitale verandering bij Vermaat. Met jouw skills zorg je er samen met ons voor dat we, ook internationaal, een grote speler worden op basis van een data rijke omgeving. Jij voelt je helemaal thuis in de food wereld en wilt hier echt een verandering gaan brengen. Kom jij met ons het verschil maken? We make IT work!

afdeling

Bij Vermaat zijn we continue in ontwikkeling en groeien steeds meer naar een selfservice cultuur met de nieuwste systemen en technologieŽn. Thuiswerken, veiligheid, samenwerken en vernieuwende technologie vinden wij hierbij belangrijk. We make IT work!

team

Je komt te werken in een jong en enthousiast Digital team van meer dan 20 collega?s, bestaande uit applicatie engineers, dataspecialisten, netwerkbeheerders, systeembeheerders en projectmanagers. En al gaat het voornamelijk om uitdagend en interessant werk, bij ons geldt ook: een dag niet gelachen, is een dag niet gewerkt.

wistjedat

Wist je dat wij de ambitie hebben om een grote internationale speler te worden? die zijn concurrentievoordeel behaalt uit de beste gastbeleving en sturing op basis van een rijke data omgeving? Kortom: Vermaat wordt data driven en de digital afdeling loopt voorop om deze ambitie te verwezenlijken.

servicekantoor

Met jouw passie kun je hier iets betekenen voor onze horecalocaties en -collega?s door het hele land. Ons Servicekantoor staat in IJsselstein. Met zo?n 180 collega?s werken we hier samen om ons bedrijf van ruim 3000 medewerkers verspreid over zo'n 400 locaties te ondersteunen. Werken op het Servicekantoor betekent werken bij een groeiend, professioneel en persoonlijk bedrijf.

Jouw collega over VermaatJouw functie als data engineer

Wij hebben grote ambities op het gebied van digitaliseren en willen dit samen met jou gaan waarmaken. In onze organisatie is er zoveel mogelijk op het gebied van data dat jij ons verder gaat brengen op het gebied van:
  • De beste personal experience voor onze gasten. Je kunt je voorstellen dat we dagelijks veel gasten hebben voor al onze 400 Īhorecalocaties. Onze ambitie is om gepersonaliseerd eten en drinken te kunnen aanbieden. En met onze groei ambities willen wij dit ook internationaal uitrollen.
  • De beste employee experience. Voor al onze medewerkers op de horecalocaties en op ons servicekantoor willen wij in alle behoeftes voorzien om verder te digitaliseren, zodat het werk voor hen makkelijker en efficiŽnter wordt. Dit doe je door herhalende taken binnen processen te automatiseren en informatievoorziening over processen te faciliteren.

Met jouw professionele blik op onze data, maak jij Vermaat elke dag een beetje beter door ervoor te zorgen dat alle beschikbare data goed wordt ingezet. Hiervoor maak je bij ons gebruik van de nieuwste Microsoft technieken rondom BI en werk je met je team op een Agile wijze om snel in te spelen op de veranderende behoefte binnen onze markt. Help jij dan ons met de ambitie om een data-driven bedrijf te worden?

Jouw ingrediŽnten

  • Jij hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Technische / Bedrijfskundige Informatica of vergelijkbaar.
  • Je hebt in ieder geval 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en zoekt nu naar een volgende stap in jouw loopbaan.
  • Kennis van tools als Microsoft (Azure) SQL Server Suite en Microsoft BI Suite (Power BI).
  • Heb je ervaring met programmeren in Visual Studio, met T-SQL, C# en modelleren van stermodellen volgens Kimball & DataVault? Mooi meegenomen!
  • TechnologieŽn als Machine Learning, Python of R vind je buitengewoon interessant.
  • Dat je analytisch sterk bent en een groot probleemoplossend vermogen hebt is vanzelfsprekend.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Jouw pakket
[afdeling]

Uren per week:
32 - 40
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV