Perry

BOL stage verkoop/detailhandel

  • Vast contract
MBO
  • Drenthe
Landelijk
26 januari 2021

Details van de functie

Logo Voor ons is sporten meer dan alleen lichamelijke beweging. Sport & Adventure brengt mensen samen en verbindt vrienden en familie. Doorzettingsvermogen en plezier worden gedeeld. Dat is precies wat ook bij ons op de werkvloer gebeurd. Werken bij Perry betekent dat je samen hetzelfde doel nastreeft. Je bent onderdeel van het team. Of je in de winkel staat of op kantoor werkt, samen zorgen we dat het maximale resultaat wordt behaald. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent en de drive om onze nieuwe BOL stagiair te worden? Solliciteer dan via onderstaande knop of loop met je CV de dichtstbijzijnde winkel in.
Become your better self at Perry

Functiebeschrijving

Als stagiair in de winkel bij Perry ben je net als ieder ander onderdeel van het team. In de winkels werk je altijd samen met een (Assistent) Store Manager en een crew enthousiaste verkopers. ?s Ochtends worden de targets en de acties van de dag besproken waarna jij direct aan de slag gaat. Jij staat al te popelen om iedere klant met een lach te verwelkomen. Je helpt de klant met het uitzoeken van de beste voetbalschoenen of adviseert over de nieuwste hardloopkleding. Daarnaast zorg je altijd dat de winkel er tiptop uitziet. Naast de werkzaamheden in de winkel ben je samen met je begeleider bezig met de opdrachten voor school. Zo haal je het maximale uit je stage.

Functie-eisen

Om bij Perry stage te lopen ziet jouw profiel er zo uit:

  • Je volgt een opleiding richting verkoop of detailhandel niv 2, 3 of 4;

  • Je bent eerlijk, open, enthousiast en leergierig;

  • Je hebt een passie voor sport en/of adventure;

  • Je bent commercieel ingesteld

  • Je hebt een winnaarsmentaliteit, je wilt altijd beter.Arbeidsvoorwaarden

Perry ziet jouw talenten en helpt je om deze verder te ontwikkelen en trainen. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Je leert hoe je het beste een klant kunt aanspreken, hoe je verkoopgesprekken houdt en we leren je de Perry houding. Daarnaast leer je alles over de nieuwste producten van o.a. Nike, Adidas en The North Face. Boven al: We leren je hoe je de klant centraal zet in denken en doen! Als erkend leerbedrijf bieden we je een dynamische en uitdagende stage in en een leuk team.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Perry