Luba Uitzendbureau

Lijnoperator

Details van de functie

Logo Over de functie

Als lijnoperator ben je werkzaam in de productie voor het afvullen van artikelen. De werkplekken aan de lijn verschillen in moeilijkheidsgraad. Als lijnoperator A ben je verantwoordelijk voor het opstarten van van de machines, het oplossen van storingen en signaleert afwijkingen. Het doel van de functie is het afvullen van Burg artikelen op een zo efficiŽnt mogelijke (tijds-) wijze waarbij de gestelde kwaliteitseisen worden geborgd en vervolgens de overeengekomen levertijd behaald kan worden.

De lijnoperator A is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden volgens de benoemde processen en gestelde (kwaliteits- en veiligheids-)eisen. Daarnaast neemt hij/zij de verantwoordelijkheid omtrent signalering en melding van storingen en afwijkingen voor zijn/haar rekening. Tevens zorg je ook voor een stukje administratie dat bij het werk komt kijken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een producent van producten die in elk huishouden in Europa te vinden zijn. Ze verkopen de producten via retail organisaties en maken de samenstelling van het product, de positionering, de naam en vormgeving zelf. Zij zijn Europees georiŽnteerd en hebben de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. De verwachting is dat deze groei de komende jaren verder gaat doorzetten.

De rol van de afdeling Logistiek wordt steeds belangrijker. Wekelijks worden nieuwe producten ontwikkelt en in de markt gezet. Als logistiek manager ben jij verantwoordelijk voor een op projectmatige wijze uitvoer geven aan, en efficiŽnte realisatie van dit proces. Samenwerking, daadkracht en proactief handelen zijn een absolute vereiste in deze functie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau