Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Nieuw Vennep
25 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met jouw collega's zorg je er voor dat alle orders juist worden gepakt en dat ze klaar worden gemaakt voor verzending. Iedere ochtend wordt er een lijst uitgeprint waar op staat welke route jij het beste kan lopen in het magazijn. Onderweg stop jij en pak jij de juiste orders van de plank. Aan het einde van de rit, lever jij de orders af bij de inpak afdeling waar ze klaar worden gemaakt voor verzending. Vind jij het leuk om mee te denken, en denk je dat iets anders kan? Jouw inbreng wordt zeker gewaardeerd.

In eerste instantie werk je op maandag en dinsdag en is de zondag een optie. Mocht het van beide kanten klikken is er uitbreiding van uren mogelijk.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een echt familiebedrijf. Ze beheren een webshop gericht op deurbeslag en alles wat daar mee te maken heeft. Denk aan deurklinken, scharnieren en schroeven. Ook zijn de producten in de showroom te bekijken. Er heerst een prettige en informele sfeer. In de pauze wordt er buiten gevoetbald en op vrijdag wordt er getrakteerd op een visje.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau