Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je komt te werken in het magazijn van dit mooie bedrijf. Hierbij ga je deel uitmaken van het team FinanciŽn en logistiek. Jij speelt de belangrijke rol in het verwerken en administreren van orders aan klanten.
Je bent verantwoordelijke voor de volgende taken:
  • Het verzamelen van de verkooporders in het magazijn
  • Het verzendklaar maken van de verkooporders
  • Binnenkomende orders neem je in ontvangst
  • Jij zorg dat de verkooporders op de juiste wijzen worden verwerkt en daarbij de juiste goederen verzonden worden naar de klanten
  • jij verwerkt de verkooporders in de daarbij behorende systemen

Over het bedrijf

Het bedrijf waar jij komt te werken is gevestigd in Zoetermeer. Je hebt in totaal 180 collega?s vanuit vier locaties en dit bedrijf is uitgegroeid tot ťťn van de grootste spelers op de systems integrators in de ICT/Telecom markt. De wereld is volop in beweging, nieuwe technologie zorgt voor steeds meer communicatiemogelijkheden. Dat varieert van bellen via internet tot zorgsystemen in grote ziekenhuizen tot het integreren van je (mobiele) telefoon, laptop en tablet voor optimale bereikbaarheid. Innovatie en vernieuwing is een gegeven; zij zijn het lange termijn baken voor klanten in de veranderende wereld van communicatie.

Dit bedrijf is is gespecialiseerd in de zorg, waarbij onze middelen leiden tot een verbeterde communicatie en zo niet alleen de kwaliteit van leven van cliŽnten verhogen, maar ook de zorgmedewerker ondersteunen in het uitvoeren van zorgtaken.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau