Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman magazijn

Details van de functie

Logo Over de functie

Als meewerkend voorman begint jouw dag om 08:00 uur. Samen met jouw 4 collega's neem je eerst een kop koffie, of thee natuurlijk. Jullie nemen samen de planning door maar jij bent degene die het initiatief neemt om de collega?s te sturen en de opdrachten te verdelen.
Samen zorgen jullie ervoor dat alle bestellingen en goederen verzendklaar worden gemaakt. Dit moet heel nauwkeurig omdat je samenwerkt met een transportbedrijf. Het transportbedrijf zorgt voor een zorgvuldige levering bij de klant. Je hebt korte communicatie lijnen met het transport bedrijf omdat zij de bestellingen en materialen bezorgen.
Naast het aansturen van jouw collega's ben je ook verantwoordelijk voor de binnenkomende goederen. Daar komen ook administratieve handelingen bij kijken zoals de bonnen invoeren in het ERP systeem. Bovenal, zorg jij ervoor dat het magazijn optimaal wordt benut en dat jouw collega's ervan op de hoogte zijn wat zij kunnen verwachten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de nummer één in Europa op gebied van conversie en distributie van isolatie materialen.

Zij importeren, produceren en verdelen technische & brandwerende isolatiematerialen voor toepassing in verschillende industrieën en ongeacht welk soort isolatie, deze klant heeft alles.

Bij dit bedrijf staat service voorop. Zowel naar de klant als naar de werknemers toe. Iedereen helpt elkaar waar kan en de sfeer is dan ook gezellig en informeel maar waar hard werken ook zeker aan de orde is.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau